Sid Hurwich titokzatos időgépe

PAXEL

99 E megtekintés22

  Kamera: Canon EOS 700D
  Objektív: Tokina 11-16mm 2.8, Canon 24mm 2.8, Canon 50mm 1.8
  00:00 - Van még egy oldal
  00:28 - Bevezető
  01:03 - Entebbe
  02:21 - Az Izraeli kitüntetés
  02:59 - Sid Hurwich
  04:33 - Előzmények
  05:16 - Az a bizonyos kísérlet
  07:50 - Ajándék Izraelnek
  08:28 - A kitüntetés
  09:21 - A kérdések
  09:58 - Sid válaszol
  10:31 - Mindent egy időgépért
  11:07 - Összegzés
  11:54 - A fent maradó kérdések
  12:53 - Az Almanach projekt
  13:08 - Végszó

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Krisztián Nagy

   seva mostanában miért nem teszel fel videót

  2. Horváth Norbert

   Az idő manipulálása veszélyes dolog.

  3. Robert Siegbert

   Ekkora ökörséget...Sületlenség,ostobaság,ködösítés,bugyuta,áltudományos köntösbe burkolva,szánalmas...

  4. Péter Gánóczi

   Az emberek szeretnének hinni a csodákban, olyanokban, amik senki számár el nem érhetők. Ez is egy ilyen eset és a "Tesla misztikum" is. Minden korban voltak kimagasló tudású emberek, de bármennyire is szeretnénk hinni, egyikük sem tett olyan csodát, amit azóta nem ismételtek volna meg sokan mások. Leonardo Da Vinci I. Ferencnek készített "robot" oroszlánja akkor olyan csoda lehetett, mintha ma ember lépne a Marsra, pedig csak egy mechanikus szerkezet, amitől a legbóvlibb kínai játékok is összetettebbek már.

  5. senge kunzang

   Üdv mindenkinek! Időgép létezik! Be bizonyítom! Közel 8 milliárd van belőle vannak nagy hatótávu és rövidebb hatótávu szerkezetek. Memória egység függő! Pl visszatudok menni az időben egészen két éves koromig ugyan is onnantól vannak számomra is elérhető rendszerszintű emlék lenyomat file-jaim, ehhez van csatoltható digitális vagy papír alapú emlék pillanat hordozóm. Ez mind valóság! Bebizonyítható, valós, kézzelfogható! Viszont minden relatív semmire sem mondható 100% bizonyosággal, hogy van vagy nincs amiről még nincs ismeretünk!

  6. Benkő Barnabás

   Ez rohadt hasznos lenne a suliban. Míg a tanteremben 5 perc telt el, addig a tantermen kívül 29 perc. Jó cucc

  7. Endre Hajdo

   Kamu az egész.Ha Izrelnek vola egy időgépe lenne bajunk rendesen.

  8. Dorottya Kun

   Szerintem csak csalt, vegyunk figyelembe mindent. Nagyon jol tudta iranyitani a magneses tereket/mezoket...4-5 perc telt el el mondasuk szerint de kozben 29 perc (vagy tobb mint 29 perc) amikor be leptek a pincebe es Sid el inditotta a gepet a magnesesseg segitsegevel meg allitotta az orakat es le foglalta a figyelmuket egy egyszeru magneses trukkel (fegyver) hogy ne legyen idejuk nezegetni az orajukat ...amikor ki kapcsolta a gepet meg szunt a magnesesseg igy az orakon levo kis mutatok el kezdtek jarni de a kis es nagy mutaton nem fogsz jelentos valtozast/ido elterest latni par masodperc multan igy azert hittek hogy meg allt az ido (az asszony meg azt mond amit kell): persze persze 29 perc telt el (vagy tobb ) (ez az en velemenyem ne oljetek meg ) :)

  9. Zsolt

   ..... "Nyilatkozataiban mindig csak Tesláról ábrándozik, és azt mondja".... (reklám) "Ohh happy day."😂😂😂 Egyébként nagyon jó kis vidi, imádok késő este ilyeneket nézni.

  10. Dániel Magyar

   Aki egy kicsit ért a fizikához és ismeri az idő természetét, hogy a múlását milyen tényezők befolyásolhatják, az jót mosolyog ezen a videón. :) Véletlen keveredtem ide egyébként, érdekes dolog ez a konteózás, csak az a baj hogy soha nem vezet sehova.

   1. Pál Petrovszki

    Ki az aki ismeri az idő természetét?

  11. Mász Kálmán

   A csávó csinált egy nagy elektromágneses asztalt ennyi a pisztoly odatapdt emrt fém mint az összes óra akkor spirálrugóval/fogaskerekekkel működött próbáld ki tegyél egy alap felhúzós órát erős mágnes közelébe egy helyben fog kattogni... nem kell mesét fabrikálni belőle az israeli állam pedig adott egy kamu kitüntetést egy kanadai zsidónak hogy hazudhassnak egy titkos technológiáról (még ha nem is létezett)mint mindenki a hidegháborúban ennyit...

  12. monika sicz

   Ne legyúnk már annyira naívak...miért van az a hatalmas biztonsági rendszer izr..elben? Mit kell ennyire védeni? Én átestem ott a biztonsági vizsgálaton a reptéren..Amúgy Izrael csupa homok,szikla nagyrészt..

  13. Slezak Attila Zoltan

   Szerintem ez csak egy mágneses zavaró berendezés volt. Az időt nem megállította hanem a csávó barátainak óráit zavarta. A radar is rádió hullámokat használ fel. Ezért volt hasznos a vadászrepülőgépen is. Miközben utaztak az ellenséges radarok jeleit megzavarta a mágneses zaj és nem tudott használható jel megjelenni a radar monitorján. Létezik elektromágnes is, a Bermuda háromszögben is mágneses jel miatt zavarodnak meg a hajók vagy repülők radarjai. Szóval nem kellett utazni az időben. Nem is lenne jó az idő utazás mert korrupt politikusok rossz célra használnák.

  14. Ádám Lukácsi

   minden tiszteletem, és szeretem is a videóid, de ez nem az Almanac szintje PRIMER (2004) ez a méltó masonlat....az időutazós filmek origoja ;)

  15. Lászlóné Szilágyi

   Ezt a baromságot gyerekek

  16. Hunor Toth

   Az Almanac Projekt a kedvenc filmem :D

  17. István Juhász

   Jó videó csak rommà van baszva reklàmmal 🤬

  18. Nem Minden

   Tesla olyan ember volt akit félreállítottak, és olyan titkokat találtak a munkái közt, amiket nem osztanak meg a közvéleménnyel, csak ami ki került, vagyis amit megengedtek hogy ki kerüljön, ez nem olyan hogy elmegyek kutatni és majd találok egy olyan jegyzetet,... épített egy elektromágnesen alapuló generátort, és odaadta egy országnak hogy megzavarja a kezdetben fejletlen radar egységeket, a feleségének meg azt mondta hogy mondja hogy fél órán át a pincében voltak, és ezt el is hitették velük, az órák megállása nem azt jelenti hogy az idő megfagyott, csupán csak azt hogy az elektromágneses mező megzavarta a működésüket, és valamennyien tudjuk mennyire szeret egy ország rejtélyeken alapuló hírnevet kialakítani, főleg háborús időszakokban! Peace no Offense!

  19. laszlo jori

   "erős ragasztó" elektromágnes

   1. K. R.

    Az elektromágnessel meg lehet manipulálni egy mechanikus vagy digitális órát is, így csak óra lassítás történt, nem idõ😉

  20. aria mine

   A végén mi a zene??

  21. pista kis

   jó a videó de tele van felordító reklámmal.

  22. k.csángó

   A feladat tehát az volt, hogy az izraeli vadászgépeket a radarok számára láthatatlanná tegyék - ehhez nem kell időt manipulálni, minthogy nem is lehet.

  23. Laszlo voros

   Tesla neve hatalmas hoaxhívő mágnes. Az igazság az, hogy elszegényedve halt meg, ami nyilván nem történt volna meg, ha tele lett volna titkos találmányokkal.

  24. M Ken

   Üdv, tudja valaki mi a címe a videó végén lévő gitár játéknak ? :) Köszönöm

  25. adika6234

   7:20 hmm hogyan tudsz nagyságrendekkel kisebb gravitációs teret létrehozni relatíve kis méretben 🤔 ez mondjuk nem időutazás, csak időlassítás, amit pl az űrhajósok is átélnek a földtől x km távolságban Ha meg akarod érteni a világot, láss energiában, hullámban, rezgésben. - Nicola Tesla

   1. taja viszt

    Mármint nagyobb gravitációs teret, mert a fekete lyuknál lassabban mennek a dolgok mint távol tőle. Elektromágnessel részben lehet, mert lehet vele békákat is lebegtetni, mondjuk ott a nem fémes anyagok molekula szintű polaritását használja ki a gép. De ha gravitáció tömeg vonzás, a mágnesesség is lehet az részben nem? Ha egy mechanikus órát pl egy gáz vagy villanyórát behülyítessz mágnessel akkor megáll. De ha egy elektromágnest kapcsolgatsz e perc alatt 30 szor, akkor úgy fog tűnni mintha az óra fele olyan gyorsan menne.

  26. Attila Dudás

   "Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."

  27. Kevin Kósa

   Meghalgatnám tőled de nagyon nagyon lars mittank rejtéjét

  28. zombeerYT

   Nem tudom hogy erre mit mondjak de az életemre esküszöm hogy ezt a videót láttam korábban de nem nyomtam rá

   1. zombeerYT

    Ja értem ez 6 nappal ezelőtt volt. Csak most kaptam értesítést.

  29. BARNA FLDVR

   Nem tudom, hogy ez mennyire függ össze de szerintem nem véletlen hogy Israel áll a legjobban a vakcina ügyben is az egész világon🤔

  30. Zollie Uncle

   Ki mondta, hogy nem használják az izraeliek? Lehet, hogy persze nem háztartási szinten, hogy rövidebb ideig tartson a sorbanállás a boltban, hanem diszkréten és csak az országuk szempontjából stratégiai feladatok sikere érdekében.

  31. Wilhelm Von Katastrophenburg

   Mi a címe a filmnek a végén? Nem értettem.

   1. Gergő Vanyek

    Almanac Project

  32. minIman0 ™

   A video végén mi a zenének a neve? olyan nyugtató

  33. Molnár Krisztián

   MI az hogy már nagyon sokan bebizonyitották h időutazás lehetetlen. Pont hogy nem találják azt a törvényt ami miattt ne lenne lehetséges. Nincs olyan fizikai törvény ami megtiltaná, vagy lehetetlenné tenné... még én magam is szoktam kisebb nagyobb távokra előre látni, mindenféle gépezet nélkül.

   1. Zoltán Sinka

    @Molnár Krisztián fénynél gyorsabb utazás=időgép...ámde semmilyen ismert hatás v. anyagi részecske nem haladhatja meg a fénysebességet. A tér görbítése szintén csak fantasy, semmilyen (általam ismert) törvény nem tiltja, csak azt sem tudja, mi az. Értsd: még fogalmi szinten sem kerül szóba, nemhogy a gyakorlati megvalósítás.

   2. Molnár Krisztián

    @Zoltán Sinka Az csak a fénynél gyorsabb utazást nem engedi. De a tér görbülésén alapuló időuitazásra nincs hatással.

   3. Zoltán Sinka

    Relativitás-elmélet?

  34. ゲルさん-Gellért

   Attól független, hogy van-e, vagy nincs Izraelnek időgépe, szerintem egyértelmű, hogy ők mindenben 2 lépéssel a más országok előtt járnak. Ezért is jó jóban lenni velük. Csak nézzük meg az országuk átoltottságát.

  35. Werner Reiner

   Az izraeliek nem lettek volna képesek ügyesen kiszabadítani a túszokat, időgép nélkül ? Na, hagyjuk már ezt a sületlenséget !

  36. Rácz Roland Imre

   Ha lenne mód az időutazásra, akkor hol vannak az időutazó emberek a jövőből?

  37. Gabor Vass

   Dolgozom én is az időgépen, de félek hogy nem készül el határidőre.... Több film is készült az Etebbei akcióról pl. Raid on Entebbe, 7 DAYS IN ENTEBBE, valamint dokumentumfilmek.

   1. Werner Reiner

    Ezen ne aggódj, ha elkészül, semmiképpen nem futsz ki az időből !

  38. RedWolf

   Én erre a felfele kocka vonal kocka aztán a másik lábrészen aztán a testén és a két kezén ugyanaz van =----= erre gondolok meg a fején

  39. RedWolf

   Tudom ez nem mindennapi kérdés vagy itt lehet hogy az :D Tudsz olyan alkalmazást a telefonra, ami kimutassa a hát az ilyen testrészeket csík ként? Mivel tegnapi nap folyamán a hátamon hideget éreztem csak a hátam mögött Féltem is, meg ilyen elég minimális csikizés félét de az szerintem, nem az

  40. Symbol Team

   Amúgy a távolságfüggetlenül jelen idejű (például bolygóközi) kommunikációt lehetővé tevő berendezést már évekkel ezelőtt feltalálták. Egy quantumfizikai jelenség adta kiskapu ugyanis lehetővé teszi az azonnali távolságfüggetlen jelátvitelt... A módszerrel amúgy üzenetet lehet küldeni a múltba is. (feltéve, ha az adó és a vevő közötti jeladás folyamatos, és végig be voltak kapcsolva) Szóval, akár még igaz is lehet az időlassító masina...

  41. Jánosné Gábor

   Nem időgépért kapta ,hanem megsúgta nekik, hogy magasan repüljenek , hogy a radarok ne mérjék be . :)

   1. Krisztián Fekete

    Valoszinu😂😂🤣

  42. lilli chanel

   De idegesítő ez a porszem effekt

  43. AI AmI?

   Idegesitoek ezek a zizzenesek...

  44. Tamás Gudmon

   Nem sűrűn írok kommentet, de nem tudom kiállni! Hogy lehet akkora ostobaságot állítani hogy azért mert Izraeli gépek 4000kmert repültek észrevétlenül időgépük volt? Édes Istenem.... 87ben Matthias Rhust pár ezer kmert repült a Szovjet légtérben mielőtt letette a Csesznát, de akár vissza is repülhetett volna, nem vették észre. Akkor neki is időgépe volt? Mellesleg az Izraeli hadsereg beleértve a légierőt is a világ egyik legagresszívebb gárdája (lásd 2010ben minket is meglátogattak, hogy-hogynem a választások előtt...) ha lenne időgépük már térdre kényszerítették volna a világot. A legfontosabb pont nem az idő manipulálása hanem a realitás megőrzése (a józan paraszti ész) lenne a legfontosabb, hogy ne jussunk ilyen buta következtetésekre. Vesz a Hurvinyek (nem is kell hogy kamerát, csak egy androidot) és elkezdi a baromságot nyomni...

   1. János Milus

    ...ne szépítsük, az izraeli fegyveres horda a legaljasabb, és mocskosabb a világon...

  45. István Székely

   Nagyon érdekes.

  46. Zsuzsanna Jlailia

   Az időutazás egy általán nem lehetetlen rengeteg népmese szól róla, és ami a népmesékben megvan írva az mindig a valóság. Számtalan pékdát tudnék felsorolni, nem teszem. A világ népmeséit, mondáit ,regéit kell olvasni, a legnagyobb tanítók. A tibeti szerzetesek eleté kell tanulmanyozni a világ mostani még élő őslakosainak életét kell olvasni. M8nden megvan bennük

  47. Dorca

   Paxel a videód végén lévő dalnak a címét elkérhetném ? Mert az nekem nagyon tetszik és megszeretném tanulni gitározni 😅

  48. Ferenc Péter

   Kleminek annyi...?! :-( Egyébként Délvidéken élek, kisebbségi magyarként...! Most olvastam egy könyvet, ahol szerb és bosnyák tudósok beszélnek Tesláról...Tulajdonképpen mindazok, akik azzal foglakoznak, amit az "ostoba"amcsik megsemmisítettek a toronnyal együtt... Nos, aki ezt elhiszi az....AZ...!!!! Nikola Tesla 2. (3.) munkássága állítólag megrémísztené a 'naív' embereket....

  49. Eszter Csorvasi

   Valaki ismeri esetleg az outro alatti zenét?

  50. Peter J.

   Miért kellett a leragadós pisztoly történetét beleszőni az időutazás prezentálásába? Jó a sztori, sejtelmes, de nagyon ismétled önmagad és feleennyi időkeretben is előtudtad volna adni. A lámpával megvilágított babáért elismerésem a lakberendezőnek.

  51. Medii Medii

   Bozont

  52. Dzsenifer Turó

   Ezeket a dolgokat miféle "hiteles forrásokból" szeded elő amúgy?

  53. Mihály Szilágyi

   ...igen , igen az időt lehet manipulálni, erről személyes tapasztalatom van...

   1. Lospadresapa

    Halljuk!

  54. Levi Csirkés

   jó az a film? érdemes megnézni?

  55. Kolos Németh

   szerintem ez félre siklott

  56. Botond Biró

   Amúgy Paxel! Te nagyon vallásos vagy?

  57. Tamás Házi

   akkor ezért van ekkora hatalma a zsidóknak...

  58. Tamás Kasza

   Az óra csak egy eszköz ami mutatja az általunk elképzelt időt. Az időt mi találtuk ki. Az órának nincs köze az időhöz fizikailag. Hogy állt volna meg?

  59. Adalexer

   A tesla videódban azt mondtad hogy tesla a láthatatlanságot feltalálta de egyesek azt mondják hogy időt utazott és sid tesla jegyzeteit felhasználta

  60. Gabor Nagy

   Hogyne idögép meg kronovizor hányféleképpen kell még kitalálni hogy ilyen meg olyan idögép

  61. G PSY

   Paxel engem fogócskába soha nem kapszel

  62. Zoltán Muzsnyai

   Látom keresed a bajt! Ha akarod akkor gondolkodj el azon,hogy miként oltottak Izraelben? Szerintem tudod. Írd vagy mond el ha akarod!

  63. Bálint Boros

   Már megint; izraeli "vadászgépek"(!) Nehéz szállítógépek könyörgöm! Használjuk már pontosan az alapfogalmakat, evidenciákat. Mert így már előre hitelteleníti az egész mondandót egy ilyen "hiba"!

  64. Gábor Pap

   Bírom a búrádat Paxel! Folytasd amit csinálj, ébredezz!

  65. Istvan Szeplaki

   Úszik a hajó a tengeren, a part felé. Nem is, az nem is hajó. Tengermozgató gép. Tolja hátra a tengert, az meg húzza felé a partot. Mikor egy kis teljesítményű tengermozgatógépen hasalva próbálsz legyorsulni egy fehér cápát,talán jobb ha tudod: cápaeledel mozgató gép vagy, és a cápa használt téged, mióta csak megszülettél.

  66. Kristof Lotz

   Ha mindez igaz akkor Sid egy hatalmas elme volt. Tisztelet a férfinak

  67. Péter Ivanits

   Kedves PAXEL! Nagyon kedvelem a videóidat és nagyon jó hallgatni, illetve nézni őket! Mivel én valamilyen szinten az ilyen dolgokat reálisan próbálom látni, ezért erre is van egy reális megállapításom (természetesen lehet, hogy nincsen igazam, sőt... ), de én ezt gondolom: A feltalált "időgép" Valójában, ahogyan azt te is említetted, egy elektromágneses teret kibocsátó szerkezet. Ezért nem tudták felemelni az asztalról a pisztolyt, mivel az fémből van. Az idő különös múlása pedig az is lehetséges az elektromágneses mezőtől (valószínűleg befolyásolja az időt). A vadászgépek pedig lehet, hogy ezt az elektromágneses mezőt kibocsátó kütyüt használták, mely lehetséges, hogy blokkolja a radarjeleket, ezért nem vették őket észre. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy a gépeken lehetett egy akkumulátor, vagy bármi, ami elektromos áramot képes tárolni, vagy előállítani. Ez az én teóriám. :D természetesen ez az én saját meglátásom és hangsúlyozom, hogy biztosan van benne hülyeség és valószínű, hogy nem is így történt, de ha engem kérdeznek, én így látom reálisan az egészet. :) Köszi, ha végig olvastad! Mindenkinek szép napot! :)

  68. Macskarájaa

   szerintem Sid átverte azt a hat palit xd

  69. hun glisch

   Persze itt va időgép de Gta 5 ben nem leht időt utazni.

  70. Lewy

   Valaki meg tudja nekem mondani az outro zene cimet?

  71. Sanyi HD

   Azt vágjátok hogy az idő az csak egy mértékegység?? Igazából nem létezik olyan hogy idő múlása...ezt mi találtuk ki!!

  72. Márk

   Qrva jó videókat készítesz!✌Tele vannak érdekes dolgokkal ami elgondolkodtatja az embert, hogy sok minden nem úgy van valószinüleg mint azt "tanítják".

  73. Farkas Szurke

   Ha létre hozunk akkora energiát ami téridő gürbületet generál akor nem csak az idő utazás lehetséges de a hiperűrugrás is.🤓

  74. Kornél Szél-Tóth

   vagy csak elromlott a gép és nem tudják meg javitanixdd

  75. Farkas Szurke

   Egyet értek.☺

  76. Chino Feldmayer

   Erdekes elmelet ! Engem lenyugozott ! Talan ha az Apofiszra elkeresztelt meteorit vagy ustokos azon a bizonyos napon a Nap felol Jeruzsalemet " fenyegetne" talan megtudgyuk az igasagot ! Remelem erthetoen fogalmaztam ! Koszonom a feltoltest ! Es igen , Tesla alkotasai kar hogy nem vesznek minket korul , vagy ezis csak ido kerdese ?

  77. Mátyás Hadobás

   Legyen március 15. Videó

  78. Mátyás Hadobás

   Tenet

  79. Mátyás Hadobás

   Ha lenne egy időgépem elmennék Hawking partyára

   1. Zoltán Sinka

    Mit menőztök, egyikőtök sem volt ott, háromszor is elmentem megnézni.

   2. Főnix Főnix

    Tuti, hogy elmegyek én is, majd talizunk!

   3. G K

    Igen,nem ülne ott egyedül 👌👊🤪

  80. Mátyás Hadobás

   Hiszel Istenben?

  81. Melian Duarte

   Ha az idot megallithatjak,valoszinuleg mostanra utazni is tudnak benne.

   1. fradicsavesz

    Carlo Rovelli nagyon érdekes dolgokat ír a témában.

   2. fradicsavesz

    Közel sem. Az idő nem létezik. Ahhoz, hogy utazni lehessen benne, egy lineáris síknak kellene lennie amiben "tárolódik" valahol az információ. Ezzel szemben ahhoz, hogy az az időt "lelassítsuk" elég lenne a létező aktuális teret úgy megváltoztatni egy helyen, hogy az a tér többi részéhez képest máshogy viselkedjen. Mint mondjuk egy inercia rendszer. És itt azért vannak is kézzel fogható ismereteink mint az ikerparadox. Ha létre tudnánk ugyanazt a jelenséget hozni mesterségesen máris közelebb lennénk az igazsághoz.

  82. The methal gamer

   Nem volt ottt semmi fèle időgèp, a repülők angol utasszállítók radarjelèt használták

   1. Horváth Károly

    @János Mihálik sztem időgépet épített Nagy Feró

   2. János Mihálik

    @Horváth Károly Ez jó kérdés. Szerinted?

   3. Horváth Károly

    @Dávid ϟ és mivel magyarázod nagy Feró Kossuth díját. Könyörgöm.

   4. The methal gamer

    @Dávid ϟ Izraelnek annyi titka van, pont ezt kène megmagyarázni?

  83. Szekeres Elektra

   *Inkább az a kérdés, hogy mi van azokkal az emberekkel akik látják, érzik és/vagy megálmodják a jövőt. Ilyenből is lehetne videó.*

   1. Zoltán Jakab

    Szóltok, mesélek:)

   2. hun glisch

    Így jàrtak.

  84. KupakLajos

   nekem van egy elméletem... szerintem Paxel az űrből jött XDDD

  85. dikaz

   Mi az outro zene? amugy igenyes kontent mint mindig, pacsi✋

   1. Anita Viktoria Viski

    metro jatek- outro zene

  86. Youtube Csatorna : D

   Paxel ha segitsegre van szukseged fordulj orvoshoz. Ennel mar csak lapos fold video durvabb

   1. Almos Takacs

    @ordas legalább a nevét le tudnád írni...... De te biztosan jobb témákról csinálnál videót! :D

   2. László Papp

    @ordas miért nézitek a tartalmait ha nem tetszik? Annyi a megoldása hogy NEM NÉZITEK ilyen egyszerű.

   3. ordas

    @László Papp :____________________Az hogy Pixal nem százas, az tuti!

   4. László Papp

    @HUgets Csatorna : D hülyékell (veled) nem vitázok mert levisztek a szintetekre és legyőztök a ritinotokkal

   5. Youtube Csatorna : D

    @László Papp mar az idiotasaghoz is magas intelligencia kell? nemis tudtam en hulye

  87. Thanos

   ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul

   1. Zsoca Törincsi Zsolt

    pontosan !

  88. norbert ZNX

   Annyira felidegesít mikor belemélyedek a videóba, aztán jön egy reklám.

   1. Főnix Főnix

    Az élet néha gyötrelem. 🥰😂

   2. istván kocsis

    AdblockPlus reklámblokkolót telepítsd föl.

   3. Kristof Lotz

    [ Nevetés HUgets Vanced-ül ]

  89. YASUO DAY ꧁ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ꧂

   *mosógépet kifizetted?*

  90. Endre Levai

   👍szuper

  91. Shadow Threat

   Elég szomorú ha ilyen cucc Netanjahu kezében van. Jól mondta Doc Brown hogy rossz kezekben felmérhetetlen károkat okoz az időgép.

  92. Ádám Héger

   a szavaid, mondataid nagyon rokonszenvesek. Ugyanezeket vallom és tapasztalom és úgy gondolom igazad van.

  93. Domahidi Péter

   Ez nagyon sok probléma van. 1. Ha izrael titokban akarja tartani időgépét akkor miért tünteti ki feltalálóját? Ezzel tulságosan ráirányítaná a média figyelmét. 2.Nem időgépet épített hanem egy berendezést ami nagy idődilatációt okoz erős mágneses tér létrehozásával. De ezzel több probléma van. 2.1 ilyen erős mágnesestér azt embert szétfőzné.. valójában mint szörnyű halált haltak volna.. ha viszont leárnyékolják a mágneses teret akkor pedig nem tudná kifejteni rájuk a hatását. Ehhez speciális védőruhát kellene hordani.. de ilyenről nem esik szó.. ami lerombolja az egész story hitelességét.

  94. Péter Domahidi

   Ez nagyon sok probléma van. 1. Ha izrael titokban akarja tartani időgépét akkor miért tünteti ki feltalálóját? Ezzel tulságosan ráirányítaná a média figyelmét. 2.Nem időgépet épített hanem egy berendezést ami nagy idődilatációt okoz erős mágneses tér létrehozásával. De ezzel több probléma van. 2.1 ilyen erős mágnesestér azt embert szétfőzné.. valójában mint szörnyű halált haltak volna.. ha viszont leárnyékolják a mágneses teret akkor pedig nem tudná kifejteni rájuk a hatását. Ehhez speciális védőruhát kellene hordani.. de ilyenről nem esik szó.. ami lerombolja az egész story hitelességét.

  95. szabek08 YT

   Nagyon jó videós vagy!

  96. Bodor Tamás

   Ha tesla gazdag lett volna,vagy támogatták volna most egy olyan világban élnénk amit el sem tudnánk képzelni

  97. Sunny

   Az Orosz incidensre lesz videó? (Aki valahogy visszakerült a múltba, és megkinozták, mert a nato állitotta kiba személyiét.)

  98. Németh László

   13:00 milyen projekt?:( Nem hallom

   1. hun glisch

    @Attila Demeter Visaza a jövőbe 2 ben is szerepet jópárszór ez a szó.

   2. Attila Demeter

    Almanach projekt

  99. M.K.G. empire

   Einsteintől egyszer megkérdezték, ,,milyen érzés a világ lenagyobb zseniének lenni?", Einstein pedig ezt válaszolta: ,,nem tudom, kérdezze Nikola Teslát".

   1. Lóránt Varga

    Az idő befagyasztása még nem időutazás. Eistein is megmondta, minél közelebb kerülünk a fény sebességéhez az utazó kabinjában annál jobban lassul az idő a földi idő múlásához képest.

   2. M.K.G. empire

    @John Doe ok, most nincs kedvem vitázni, majd később átnézem az egész internetet.

   3. John Doe

    elektronokban sem hitt. Nyomatjátok itt a tesla s egyéb kultuszokat

   4. John Doe

    @M.K.G. empire olvass utána jobban. Trsla verset is irt amiben hulyének nevezte a relativitas elmélet megalkotojat

   5. M.K.G. empire

    @John Doe Tesla nem nézte le Einsteint, csak nem értettek egyet. Asszem ezt úgy hívják, hogy... tudod... BESZÉLGETÉS. Einstein pedig tényleg mondott ilyet. De más szemszögből ennyi erővel már a gyíkemberek uralkodnak.

  100. tamas ketyko

   Olyan rossz ,hogy annyi dolog van a földön amiről nem tudunk pedig szeretnénk tudni imádom ezeket csak nem jó ez az örök kétely amit ezek okoznak bennem és rágódok rajta

   1. ordas

    tamas ketyko ____ Ne rágódj rajta! Ez is csak egy szokásos hülyítés! Összeszednek mindenféle kétes értékű hírecskéket, aztán összegyúrják egy egetverő baromsággá és feltálalják a rejtélyekre szomjazóknak.