Az Anjikuni-rejtély

PAXEL

233 E megtekintés50

  Instagram ▶ @pakszel

  Kamera: Canon EOS 700D
  Objektív: Tokina 11-16mm 2.8, Canon 24mm 2.8, Canon 50mm 1.8
  00:00 - A rejtélyek szépsége
  00:29 - Bevezető
  00:43 - Az Anjikuni-rejtély története
  03:53 - Útnak indulnak a rendőrök
  04:32 - Újabb furcsa nyomok
  06:41 - A nyomozás eredménye
  07:32 - Mi történhetett?
  09:55 - Végszó

  Közzététel: 3 hónapja

  Megjegyzés

  1. Norbert Sábián

   A relytéjekről szóló videóidat kedvelem,viszont ez a bánat zongora alattuk nagyon rossz!

  2. Agnes Nyitrai

   helikopterrel az oroszok elvitték őket felzárkóztatásilag. Ja, hogy az csak a hatvanas évek elején lett reális? :) Ki tudja?

  3. Andi Pásztor

   Kedves Paxel! Szeretném kérdezni hogy lenne kedved csinálni egy videót a Clinton Road-ról??

  4. Polo Hungary

   Emberek voltak és meghaltak ez történt,mikor lesz video az emberi fajról és természetéről? Mert akkor nem lenne semmi rejtély!

  5. Fanni Látó

   Szervusz Paxel! Egy szívességet szeretnék kérni! Mivel te egy pap vagy,segítséget kérnék. Egy régi csörgőóra megszólalt a szekrényben,ami LEHETETLEN. Kérlek adj tanácsot! Köszi.

  6. Krisztian Kun

   Leszgémplé video

  7. Gábor Sipka

   Kacagnom!!KEL!!! miért nem Szegeden vagy Debrecenbe,,járnak az UFÓK??,Miért mindig amerikába járnak??pl-Európába miért nincsenek UFÓK??

  8. Dardosso

   Ügyes mese, mint Herobrine.

  9. Gellert Perenyi

   Én csak olyan mesékben hiszek , amit magam hazudok!

  10. Angelus

   Vagyis: manipulálták majd elrabolták őket.

  11. László Pető

   Jó kis videó én is kitalálok ilyet .Van sok ilyen kép hozzá szöveget is kitalálok . Tényleg olyan mintha igaz lenne.

  12. world gaming magyar

   Ezek a k****va ufók

  13. Anikó Mihalecz

   Elszomorító, hogy ilyen sok youtuber van, aki lelkiismeretfurdalás nélkül rémisztgeti a gyerekeket az interneten...és inkább a többi videóidra gondolok...belegondoltál, hogy a gyerekek mindent elhisznek, és akár évekig retteghetnek, lehetnek álmatlan éjszakáik? hát, gondolom nem :)

  14. Janos Ballo

   Francot kútatják a genetikájukat , elvitték őket más bolygóra ahol ugyanilyen hideg környezetben kapnak feladatokat , persze először kitenyésztik a második , vagy harmadik generációt akiket már sikeresen agymosnak , múltat adanak a "fenekük " alá hogy az új környezetet természetesen fogadják el ... ez itt a Földön is megtörtént szinte mintegyik néppel

  15. Tamás Matics

   Szia! Határozottan tetszik ez a videó is! 😊 Ha tudok témát ajánlani, a Tunguzkai rejtélyes robbanást is körüljárhatnád. 😊

  16. Tamás Gudmon

   persze...

  17. Zsuzsanna Jlailia

   Ne hadarj, kicsit beszélj nyugodtabban

  18. Nyékilovasíjász

   Érdekes jó videó.

  19. Balazs G

   Nagyon jó a videó! Egy apró megjegyzes: A Royal Canadian Mounted Police nem "hegyi" rendőrséget jelent, hanem "kihelyezett" rendőrséget. Vagyis a Brit birodalom / királynő által kihelyezett szövetségi rendőrséget. Csak így tovább!

  20. Kocsis Janos

   A mondàs jut eszembe;"Ha baj történik màssal az szorakoztat-Baj történik velünk:megsirat..." De lehet hogy kocsonyvirus volt ez is...Ahogyan a jegesmedvék àllittyàk.

  21. László Mecseki

   A dimenzi=s hupu az tercett.

  22. Elek Kecskés

   Nem hétköznapi történet az biztos.Hajlok arra a magyarázatra amit negyedik verzióként ismertetsz.Nevezetese arra,hogy ismeretlen erők ragadták el őket"földön kivüliek".Köszönöm

  23. REKA KISS

   Ur isten😱

  24. Balint Meszaros

   Nagyon tetszenek a videóid. Az elfeledett civilizációk kapcsán jutott eszembe, egyik tudós szerint már a hatodikak vagyunk a földön. Ufók esetében mi van, ha teljesen rossz helyen tapogatózunk.? Lehetnek ők az őseink? Vagy az Isteneink? Mi van, ha az ő életüket éljük? Vagy a Magasabb Intelligencia (Isten) segítői a fizikai világban? Milyen eredményre jutna megvizsgálni, hogy észlelésük helyszínén és idején mondjuk kik születtek meg? Miért kell nekik néha "közbe avatkozniuk". Jók az Univerzum rejtélyei.

  25. Mo Red1

   Correction. It is not “Anjikuni” but actually “Angikuni” a large inland lake south of Inuit Community of Baker Lake, Nunavut Territory , the geographic Center of a Canada and is of Inuit term and meaning. Here is explanation effort. Angikuni is Inuit word meaning actual spelling and Inuit word meaning “It is big/large/huge” in reference to the lake. Angikuni Lake is south of Baker Lake, Nunavut of Inuit lands and located South of the community. Baker Lake is geographic Center of Canada and people of Baker Lake are the only Inland Inuit People of the Circumpolar (Northern Arctic). More correction: And actually not spelt “Anjukuni” but misspelt from Angikuni. AND there is no “j” in Angikuni, and if by older map listing with a “j” is wrong as no “J” as in “Just/Jake/Jet” used in this video. Not pronounced “Angie-koonie” Legend has suggestion Cree First Nations may have taken the Inuit community as slaves and also to kill the Inuit. As Cree Native First Nations have opposed Inuit as enemies since time immemorial. Two separate cultures, race, language, customs, practices and just plain differ from each. Differ as in English-French, American-Russian, Chinese-Japanese, India-Pakistan cultural differences. It is not Anjukuni, as mispronounced from another mispronunciation of actual spelling of , “Angikuni”. Even then another mispronunciation of Angikuni as so many videos of Qaplunaaq’s/White People’s mispronunciation of the “g” in Angikuni is not as in Ginger. The “g” is not a heavy as in first “g” as in ginger as it is used together with the “n” together as in “sing/song/sang” is pronounced together. In Angikuni the “ng” are actually pronounced together not separate using heavy “g” as example used in ginger. But “A-ngi-kuni”. Broken down; A-ngee (ng soft as in sing/song/sang)-koonie. A-ngee-koonie

  26. X Béci

   Justin Trudeau nem rég kért bocsánatot az őslakosok bántalmazása, elrablása, megölése miatt.

  27. Tamás Bódor

   Két fikció, tényleg csak elmélet: EGY: Pató Pál és a bank a megoldás: Pató Pál hitelt vett fel az iglukra és készletekre, de nem tudta a vásárban elpasszolni a cuccot, így kilakoltatás várt rájuk. Palink bepalizva eldöntötte, hogy elintézi még a dolgokat a faluban, közben a többiek elmentek. Meg kellett volna etetni a kutyákat, megvarrni a ruhát, levenni az ételt a tűzhelyről, de mindig "Ejj, ráérünk arra még!" volt a fejében Palinak, akinek a micsodája tele volt már a többiek sürgetésével. Aztán eszébe jutott, hogy a többieket utol kellene érnie, de jelezni is kellene nekik, hogy indul utánuk, lassítsanak már végre. Így belőtte a sírok között előre megjelölt helyen beállított német légvédelmi reflektort (amit pár évvel korábban vett Black Friday alatt jó áron), amit a még megmaradt kutyusok utáni szánhoz kötött és elindult a többiek után. Élelmet nem sokat vittek magukkal, mert már nyáron áthordták a menetirányba eső jégvermekbe, hogy ne lassítsa a mozgásukat. Végül vélhetőleg beolvadtak átöltözések és hajrendezés után egy vándorló "egyiptomi herceg" karavánjába és igényeltek szociális lakást kis családjuk részére a Polgár Jenő-hivatalban. És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. KETTŐ: a történet szerint jóban volt a falubeliekkel. Értem, csak ezt megerősíteni nem sokan tudják, hiszen nincs tanú, nincs falubeli. Másik vadásszal sem lehetett szembesíteni? Lehet ismerték egymást, ismerték a lakosokat és talán ismerték az eldugott értékesebb javakat. Így máris nem nehéz egy rablógyilkosságot feltételezni. Tehát korábban megtették a falu likvidálását és kifosztását, megásták gondosan a sírt (kövek rendezetten kipakolva), majd eszükbe jutott, hogy ez túl átlátszó. Holttesteket elhordták valami gleccser, vagy tó mélyére, aztán pár hónap múlva visszanéztek, volt-e mozgás azóta. ez alatt az állatok elpusztultak, gyorsan felcsaptak pár sütnivalót, megették, a többit leégették. Aztán megbeszélték a fedősztorit: egyik üres faluba érkezik, másik meg fényeket látott. Utóbbi persze lelécelt korán, így magányos "hősünk" tanú nélkül előadta a rejtélyes esetet. Kifelé nem mentek nyomok, mert hónapokkal korábban már eltüntették a testeket. A kutyák hónapok óta nem kaptak enni, mert gazdáik már nem éltek, így éhen haltak. Étel nem volt, mert el lettek az épületekkel együtt zárva a tettesek által. Világosság nem lett volna a kunyhóban, ha valaki nem gyújt be előtte, s a tűzhelyen sincs égett étel, ha valaki szándékosan ott nem felejti azt ismételt begyújtás után. Konklúzió: a prémvadász számolt le a másik prémvadász társával együtt az Isten háta mögötti lakosokkal, eltüntetve holttestüket, meg ami értékest találtak náluk. Ismétlem: ELMÉLET!!! ;)

  28. Mátyás Kovács

   Hali! Nagyon jó témákat boncolgatsz. Jók a videók és az előadásmód is. Nem tudom lehet-e más youtube-ert itt reklámozni, de ajánlom figyelmedbe "The Exploring Series" csatornáját. Ő inkább frenchaise-okat és universumokat (pl. Gyűrűk Ura univerzum vagy a Cthulhu-mitosz) mutat be és többek között az SCP Foundation történeteket, amelyek kitalált novella szerű storyk. Egy a közös bennük a misztikum és némelyik igen hátborzongató történetei. Ha érdekel az ilyesmi, kukkancs rá. Jó lenne pl. ezeket a storykat magyarra fordítva meghallgatni a te előadásmódodban.

  29. GMATTOEFLSATGRECOACH

   Pedig a valasz nagyon egyszeru ha jaratos vagy az inuitok szajhagyomany altal terjesztett "tortenelmeben". Az inuitok ugyanis ugy tartjak hogy tortenelmuk hajnalan vasmadarak sokasaga telepitette oket at korabbi szulofoldjukrol jeghideg uj otthonukba. Valoszinu hogy ez a kis csoport egy ujabb attelepites reszese volt; raadasul szajhagyomanyaik ismereteben teljesen egyuttmukodoek es bizalommal teliek lehettek a foldonkivuliek iranyaban, akik meg azt a szivesseget is megtettek nekik hogy csucstechnologiajuk reven az inuit holttesteket is villamgyorsan kiszabaditottak a fagyos talajbol majd az elo szallitmannyal egyutt elszallitottak.

  30. george grepaly

   Tatarjaras utan-i idok-? a Videoba, 'mashol' a vilagba.

  31. Lander Zoo

   Ancient Aliens (s09e11) is foglalkozik még ezzel a rejtéllyel!

  32. Tibor Kovács

   A hapsi semmi bizonyítékot nem szolgáltatott, rajta kívül nem látta senki ezt a falut. Ismert volt nagyot mondásairól, előfordult már korábban, hogy mások által készített fényképeket használt fel meséinek igazolásához. Szerintem a sztorit nyugodtan el lehet engedni, ilyet kis fantáziával bárki ki tud találni.

   1. sylvain janssens

    Ez nem igaz, a lovas csendorseg keszitett eredeti fotokat es en is lattam az ujsagokat, valosak es felkutathatok nem magyar nyelvuek

  33. András Szabó

   Az Inuitokat elvitték az UFO-k. Valamit kísérleteztek rajtuk és jobb életet biztosítottak nekik ufófalván valahol a galaxisban máshol. Humánusabb volt az egész életközösséget elvinni, így nem marad a Földön senki aki szenvedjen. A sírból kiásott hullákat is az ufók vitték el és feltámasztották őket, de kutyák nem éhen haltak, hanem csak el lettek altatva. Ahova mentek ott nincs szükség rájuk.

  34. Tóth György

   Fantázia! Értelmetlen idö pazarlás!!!

  35. nka0000

   Nagyon tetszenek a videóid, már - már a tökéletesség felé tartanak. Ami jó: Alaposan körüljárod a témát, nem kalandozol túlzottan el a lényegtől, Az előadásod módja is nagyon jó, végig érdekfeszítő. Egy apró megjegyzés: hadarsz . Jó lenne, ha nyugodtabb tempóban adnád elő, amúgy igen kellemes orgánumoddal, stílusoddal a mondanivalódat. Beklőled még nagy ember lesz! Várom további videóidat! Karcsi bácsi: 80 éves villamosmérnök.

  36. György Bernát

   Van egy olyan elképzelés, hogy már 5 fejlett emberiség élt és tűnt el a Földön. A nyomaik persze több százezer év alatt eltűntek, mondjuk kivétel a Gízai piramisokat. Elvileg több ilyen civilizáció már elérte az űrutazás technikáját és elhagyták planétánk mielőtt itt kipusztult az élet. Hatalmas kataklizmák időszakonként végez ilyen civilziációkkal akik tűlélőjét az őskori szintre süllyeszti vissza. Lehetséges, hogy egy expedíció visszatérve arra a helyre ahonnan származtak ezekre az emberekre találtak és felismerték bennük az őseiket, akiket így elvittek magukkal. Ez sem kizárható.

  37. Július Radic

   Nekem az furcsa ,vagyis kételkedek abban ,hogy az eszkimók sirt ásnak a halottaiknak ?! hogy tudnak ott a kőkemény fagyba ásni sírt ? főleg a 30-as évekbe ,gondolom még szerszámjaik is alig voltak hozzá . Szerintem ők a halottaikat simán kirakják ,ahogy azt az indián törzseknél mindenütt szokás volt . Ezért máris cáfolva az,hogy kiásták a halottaikat és levitték volna . Gyatlov rejtéj pedig végkép nem rejtély, őket egy Kínai titkos küldetés tagjai ölték meg ,akiket a Kínai titkos szolgálat küldött ki orosz hegyekbe kutakodni a titkos orosz bázisok ,fegyverek megfigyelésére , mivel igen szigorú titokba működtek mindent meg kelet tenniük,hogy semmiképp ne fedezzék fel őket !Sajnos a Gyatlov túra csapat éppen arra ment és találkoztak és ezért haltak meg ! Igen brutális módon ölték meg őket ! Bizonyíték is volt ,ha bár a gyilkos kínai különleges ejtőernyős csapat minden bizonyítékot eltüntetett ,de a----- hóban mégis ott hagytak egy kínai gyártmányú zseblámpát !!!------ ami nem a Gyatlov csapat vitt magával !!----- akkoriban Kína ellenség volt !

  38. Doncseczakos antal

   Én valószínűnek tartom azt, hogy szándékosan hagyták el a falut és elvesztek a hegyekben. Bár, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt lettek volna ez sem elvetendő, de ha tényleg voltak olyan különös fényjelenségek arra, mi van, ha attól rémültek meg és menekültek el? Vagy a jelenség és a tudatmódosító szer együttes hatása váltotta ki? Furcsa egybeesések voltak és vannak.

  39. Hallja Menjeninnen

   "Az eszkimó falu felé indul..." helyesen: indult, megtörtént esetről hadoválsz. Nem, Pumukli?

  40. Quarker1

   Szerintem csak elegük lett a hidegből.

  41. István Kulcsár

   Egy kiegészítés: az eszkimók egy másik indián törzs, Grönlandon élnek.

  42. Inducciós Sűtőlap

   es amúgy mondtam már, hogy egy varrott gyerekruhaba is benne maradt a tu ? X akta bazeg.

  43. tamás mikes

   JÓ videó lett! Mi a zene címe a videó végén ? :)

  44. MrChessgrandmaster

   Ne higgyétek a hülyeséget. Ott vannak. Más városban.

  45. Antal Takács

   Feltételezzük, hogy a földönkívüliek gondolkozásmódjukban emberszabásúak?

  46. Chris Bolgar

   Témaajánló: globális kamuvírus-összeesküvés.

  47. elece1124

   Kedves Paxel, eddig néztem a videóidat és egész kellemesen szórakoztam és informálódtam is néha. Sok ilyen tartalmat nézek, csak főképpen angolul és ezek közül a legminőségibb a Bedtime Stories, mely youtuber kegyetlenül utánamegy az adott story minden aspektusának és annak is igyekszik utánanézni, hogy egy story kamuszagú-e. Sajnos úgy érzem, hogy ezt most ebben az esetben kihagytad, ugyanis erről a történetről 90%-kal valószínűsíthető, hogy kamu az egész, vagy legalábbis nagy része. Minden ilyen videó előtt ajánlom figyelmedbe az angol wikipedia vonatkozó szócikkeit, ugyanis az Angikuni lake nevű szócikk, Legend of the vasihing village fejezete szerint az eseményről először tudósító 1930-as újságcikk írója egy a színes történeteiről (értsd kamu) ismert újságíró, másrészt a prémvadász akkor váltotta ki az első engedélyét, tehát azelőtt jó eséllyel sose járt a területen, illetve 1931-ben és azóta többször is megcáfolta az eset és falu létezését a helyi rendőrség. Plusz annyi csúsztatás volt még a videóban, hogy az eredeti cikkben nyoma sem volt égi fényeknek és több ezres lélekszámú falunak és rengeteg feltárt sírnak, mindössze 6 sátorról, 25 emberről és 1 megbolygatott sírról írt. Javaslom a jövőben nézz utána picit alaposabban a dolgoknak és így simán elérheted a bedtime stories szintjét is.

   1. volgyiv

    Ja, a kéthónapja elhagyott tűzhely tüze még mindig égett, és rotyogott az étel... :D

  48. Munch yooHi

   Se beszélni, se fogalmazni nem tudsz, a szóhasználatod borzalmas. Akkor, kérdezem én, miért kell a nyelvet rontani és ilyen szar videókat készíteni?

   1. Munch yooHi

    @Flandorffer Péter A TV-ben, öcsém. Tudod, nekem fizetnek ezért, nem pedig koldulok a nézettségért. Amúgy ennek mi köze van ahhoz, hogy te mit művelsz? Milyen beteg logika ez? Pl., ha ehetetlen kaját kapsz egy étteremben, nem szólsz, mert te em tudsz főzni?

   2. Flandorffer Péter

    Hol vannak a te kitűnő videóid?

  49. maffia játèkos

   Ufo

  50. zsuzsanna sereg

   Huuu de jo ez a video!🙂 Imadom az ilyen relytéjes storyk boncolgatását! Csinálj még több ilyen videot🙋🏼‍♀️🤗 Es lehetne kicsit hosszabbak! Es köszi pacsi,h nimcsenek benne reklámok.🙏🏼

  51. Helena Molnar

   LEGY SZIVES NEBESZELJ OLYAN GYORSAN ALIG LEHET TEGED ERTENI

  52. Bandus Csardi

   Az a baba miért ül a polcon?

   1. sylvain janssens

    😂

   2. Bandus Csardi

    @sylvain janssens meg, hogy ijesztgessen éjjel.

   3. sylvain janssens

    Az a szerencsethozo babaja😁

  53. tothgabor100

   "Mi van ha tényleg meséről van szó...." Lehetne a videó címe: "A részeg prémvadász meséje."

  54. Istvan Barna

   Travis Walton....nézzetek utána.../talán "vadbefogás" történt ALIEN-módra...

  55. Werner Reiner

   Érdekes volt ...a narráció lehetne egy kicsit lassabb.

  56. Julius Wegeta

   Hát ez gyatra volt, ott volt a meleg étel egy tűzhelyen, de a kutyák éhenhaltak, azután meg kiderül, hogy már két hónapja nincsenek ott... azonkívül melyik fotó készült akkor és ott ? A trappernek nem volt fényképezőgépe,

  57. Károly Szabó

   Az a b aj hogy az emberek a komoly dolgokból viccet csinálnak és fordítva.Pedig a józan tudás bölcsességet kíván ORDÍTVA.A rejtély józan tudást és értékelést kívánna meg. AZONBAN AKIK IRÁNYITJÁK A MI VÉLEMÉNYÜNKET AZOK NAGYON JÓL VÉGZIK DOLGUKAT HISZ AZT SEM TUDJUK HOGY MITNEM TUDUNK!!!!!!!!!

  58. József Petró

   Látszik, hogy nem láttál még tűzhelyet. Hat-nyolc óráig az olimpiai gázláng ég, nem egy -gondolom-fatüzelésű tűzhely.

  59. Terèzia Baki

   Köszönöm.

  60. Stefan Pinter

   A videód témája jó, de tanulj meg ÉRTHETŐEN beszélni! Kínszenvedés hallgatni, ahogy hadarsz, és nem ejted ki a szavakat tisztán...

  61. István Majoros

   Nagyon "feszes" a hang vágása.Zavaró nehezen feldolgozható (nem beszéd hű ). Kicsit kablatyos, ha jó ez a kifejezés?Nem tu . miért jó ez?Amúgy érdekes jó téma.

  62. levi winner

   kell nekünk még ilyen videó , nagyon imádom az ilyen rejtélyeket

  63. Peter J.

   A kutyák halálát és a sírok kiásását nem kellene ennyire szorosan összekötni a lakosok hirtelen eltűnésével. A falu talán már korábban is jeleket kapott, amik miatt a (lassú, de komplett) költözés mellett döntöttek, így hát komótosan kiásáták a sírokat. A végső cuccolás előtt azonban az UFO-k gyorsan elvitték őket. Az éhen halt kutyák esete nem releváns - csak pár ebet érinthetett - 8:06-nál már te is ÉLŐ KUTYÁKRÓL BESZÉLSZ.

  64. Tamas Tóth

   A Végszó alatt szóló számnak mi a címe? Köszönöm ha válaszolsz :)

  65. Kolozsi Dániel

   Mielőtt videót csinálsz egy témáról, alaposabban járj utána! Ez így gagyi, fogalmad sincs az eredeti történetról! Kapd össze magad!

  66. norbert arhangelsky

   Rácz Géza fel falta mindet

   1. Péter Piotr

    🤣

  67. Szabolcs Dancsecs

   A polcon Annabelle van?

   1. Szilvia V. K.

    Rejtély megoldva. 🤣🤣🤣🤣

  68. Melinda Boros

   Nagyon érdekes úgy a téma mint az előadási mód. Csodálatos! Sok sikert továbbra is! Örömökben gazdag Új esztendőt kívánok szeretettel!

  69. Miklós Kocsír

   Szar ez a csatorna. Többet mutatod magad mint magát a videót. Az elején történő több mint 5-perc duma a te fejeddel szerintem a legedzettebb nézők kedvét is elveszik az egésztöl. Érdekes és figyelemfelkeltőek a témáid de te magad és az hogy konkrétan csak téged látunk ahogy pofázol. Aki nem ismeri ezt a csatornát azonnal elkapcsol elteker. Nemjól csinálod amit csinálsz bárhogyis nevezed.

  70. Kanawo Sasha

   Te, mi az a "vidó" ?? Vagy ötvenszer mondtad ki, de mindig vidó-nak értettem ....más szavakat sem értettem: ho*dva, fu*csa,/fu*csállták, tá*saiknak, magy*ázatot, nye*tesnek .... kitált mese, véllen ..... WTF❓ aztán az egyik haverom, aki gyógypedagógus azt mondta, hogy te egy középsúlyos beszédhibás vagy, aki még hadar is .... Inkább feliratozd a videóidat...😕

   1. Balázs Kucsera

    A füleddel minden rendben van?

  71. Ibolya Czegledi

   Jó a videó ! Hajrá várom a folytatást is!

  72. Csillagharcos Horváth

   Ki tudja hogy mi történt?!! 🤨😭 Szegények

  73. Agario VorteX

   Te nem félsz attól a babától a háttérben?

  74. Saucony :)

   a 42 évem alattt sose halottam ezt a mesét :) tuti kitalált történet de azért nem rosz

  75. Janesz P.

   Na, most vagy én értek félre valamit, vagy nem tudom: a kutyák éhen haltak. Azaz egy kutya ha több hétig (hónapig?) nem kap enni, akkor hal éhen. Nem közvetlenül az éhenhalásuk után találták meg őket, hanem több héttel-hónappal. Véleményem: az indiánok szedték a sátraikat, a halottaikat, hátra hagyták a dolgaikat. Aztán jött egy másik csapat (prémvadászok?) akik bementek az immár kihalt faluba, csináltak tüzet, ettek-ittak, tovább álltak. Aztán jött a magányos prémvadász és azt hitte, hogy az ég beszippantotta az egész törzset. Persze, ez még nem magyarázat arra, hogy az értékeiket miért hagyták ott, de nem az van, hogy égett a tűz, meg rotyogott a babgulyás és egyszer csak köddé váltak az indiánok.

  76. Gábor Pap

   Jól nyomod öcsém! Igényes videók, jó szöveg és mégjobb témák!

  77. Dezsone Czikora

   Az innuitok keresztények?A filmbeli temetőben keresztek vannak.

   1. szilard vargha

    azt csak a jakutok tudjak :D

  78. Liv Marlin

   Nagyon vigyázzatok Paxellel!!!

   1. Cirmog Cirmog

    Ki van a melled

   2. 666 magnesiumcarbonat

    miért? meg fog csalni ha összejövök vele?

  79. Karoly Toth

   Elvitték őket egy másik bolygóra. De vajon miért? Aki nem akart megválni az elhunyt hozzátartozójától beleegyeztek és azt is magukkal vihették. A földönkívülieket mindig is kerülik mert akkor bukik a világrend

  80. White

   Számomra az a legnagyobb rejtély, hogy miért van az, hogy ez a videó az ajánlási listában 11:11, de megnyitva már csak 11:10... :D Ez a videó az illuminati!

  81. Mr Root

   pont olyan mint a gyatlov rejtély

   1. Judit Bagi

    Igen, hasonló, csak ott megtaláltak pár embert igen furcsa állapotban.

  82. Zoltán Rózsahegyi

   Jó éjszakát gyerekek, álmodjatok szépet ...

  83. GÁBOR JUHÁSZ

   Még.mindig.ki lehet vizsgálni. Ha Valaki UFÓ-ra gondol.. Háromszor láttam UFÓ-t egyszer a tv-ben illetve a hiradó adta, ahogy egy tompa fehérfényjű kerek gömbszerű elhagyja a föld lêgkörét is isszonyú nagy sebességre kapcsol és távozik. Sem csészealjat sem egyéb eszközt nem látzam.. Az ezt megelőző esetbe Egerben a Minaret közelêben elhaladva a sötét eget kémlelő fiatalemberre lettem figyelmes. Nos tőlünk kb 800 méter magasan két olyan tompán fênylő dolpg lassan haldt el és sz egyik meg is állt Budapest irányából jőttek... Az az érzésem volt minz akik fölfrengész kezeltek. Néhány nap mulva lett is kisebb földrengés. Ezek elektrónikus lényeket szállito dplgok. Az elektronikus lények nagyon magas értékű gravitációs helyekről jönek és pillanatok alatt itt vannak sok fényêvnyi távolságból. A harmadik esetben egy sajátos fênyt vettem észre a lombok között, amely fát figyeltem, pirkadatkor a mazdámban ülve. Ezt a fémyt már láttam....

  84. Atilla Sz.

   Azért ez nem igazán rejtély (Ellentétben a Dyatlov rejtéllyel, ami tényleg hátborzongató). Erről mindent tudunk. A történet Frank Edwards sci-fi regényben jelent meg 1959-ben és onnan szabadult el a köztudatban, mintha tény lenne. Tehát kitalált történet. Anno utánajártak és semmi valóságos alapja nincs, még a korabeli rendőrségi jelentésekben sem szerepel.

  85. Tomi Dicső

   Paxel mi a végszó zene címe??

  86. NobodyCares

   Lehetnének 40-45 perces videók, mint a rendes dokufilmek 😁 Addig amíg nem, addig azok lesznek a befutók elalvás előtt😛

  87. Tamas Czabok

   Én azon gondolkodom,hogy mi van ha csak fogták magukat és elmentek. Tegyük fel hogy ők nem e világi lények voltak. Ha csak kutatók voltak egy más világról és az eredetüket kutatták,vagy csak hajótöröttek voltak és el kellett hagyniuk hajójukat és egy elszigetelt helyen szálltak le a bolygón miközben vészjelzést adtak le. Megjött értük a mentőhajó és távoztak. Az az esti fényekre is magyarázatot adtak,este dolgoztak több fordulót is csinálhattak éjszaka. Ott van pl. a kivülálló c. film ott is hajótörés volt csak a vikingek idejében.

  88. Évus Andrea

   Szuper és rejtéjes köszönöm...elgondolkodtat🥰

  89. kemi kemi

   Hát nem igazán ide illő de nekem is van olyan saját drón felvételem amin nem meg magyarázható repülő valami van. Még az is elképed aki nem hisz a földönkivűliekbe 🤣😂 tutti vannak csak jól álcázzák magukat.

  90. Terezia Szabo

   Elmentek a majak utan

  91. Agri Gento

   Köszönöm a riportot nagyon érdekelt és nem csalódtam!

  92. Árpi B.

   Te figyu, 11 perces műsor, és bele pakolsz 9 kib*szott reklámot!!! Te ezt normálisnak tartod???😂💩💩💩💩

   1. 3RG0

    youtube premium vagy adblock, első opció nagyon olcsó a második meg ingyenes :)

  93. zsolt unger

   teleportálták őket ,nem ők az utolsók ,sem az elsők ))

  94. Szekeres Elektra

   *Lehetne videó a Roanoke rejtélyről is. Az is benne van a Top legnagyobb rejtélyek közt.*

   1. Nemo

    Quanto sei bella...

  95. Woodman Pierre

   Elvitték őket az ufók .

   1. Mónika Zádori

    valószínű

   2. ivan tatar

    Hey, selon moi, aussi.--pas dautre solution.tu est le porno-woodman? salut cabalist

  96. Sheran Ashtar

   Az élő emberek eltunesere még lenne elfogadható magyarázat, viszont hogy ott ahol fagyott a föld, a temető is kiürült....na itt már az ne a logika alapján menjünk tovább. Egyébként van a bolygón néhány"Bermuda", amire egy ffinek 1987- ben elmondták mi is történik az ilyen helyeken. Sajnos rengeteg az ostoba teoria is.

  97. barna fehérvári

   Dzsó.... minDzsó

  98. Andvid Channel

   Kimozdulhatnál a géped mögül és felfedezhetnéd a világot magadnak. Amíg bele nem gárgyulsz ebbe a sok baromságba. Hátha még nem késő...

  99. BIGMÁSZÖL

   Lessz majd megint Szellemes videók nézése éjfélkor második fejezet mert az a rész nagyon tetszett❤️🥺🥺🤗Szép napot❤️🥺